Sinds de uitbraak van Covid-19 is de druk in de zorg op de dagelijkse werkzaamheden enorm toegenomen. Daarnaast is er een enorme achterstand ontstaan in de reguliere zorg met behandelingen en operaties, die door Covid-19 zijn uitgesteld en zo snel mogelijk opnieuw moeten worden gepland. Dit zorgt voor extra druk en stress op de werkvloer in alle ziekenhuizen en klinieken.

Op de werkvloer is er daarom zeker nu behoefte aan structuur en efficiency. Dat geldt voor alle zorgprocessen, maar ook voor alle ondersteunende IT processen, infrastructuur en applicaties. 

Invictus ondersteunt zorginstellingen om grip te krijgen in hun interne IT organisatie door verbeteringen te realiseren in structuur, procedures en processen met als doel een kwalitatief hoogwaardige zorgverlening. 

Wij zorgen voor inzicht en overzicht in de complexiteit aan informatie en processen gekoppeld aan het IT-portfolio van de zorgorganisatie. 

Op deze wijze faciliteert Invictus een wendbare organisatie voor het efficiënt uitvoeren van zorgverlening in overeenstemming met gestelde kaders.

Categorieën: Nieuw