Proces Optimalisatie

Heeft u veel klachten? is er ontevredenheid onder uw bestaande klanten? Is het moeilijk om nieuwe klanten te werven? Hoe gaat u om met deze klachten ? Ziet u ze als vervelend en irrelevant ? Of ziet u geen mogelijkheid om deze aan te pakken?

Efficiency verbetering en verhoging van de productiviteit zijn vaak complexe processen. Wij hebben simpele stappen om uw organisatie dienstverlenend op een hoger level te brengen.

Lees verder….

Interim Management

De term Interim Management is een al lang in gebruik zijnde omschrijving voor een breed scala aan Management inzet. 

Omdat het vanuit de Interim gedachte het om tijdelijke inzet, wordt er in de meeste gevallen wel een bepaald niveau van Management verwacht.

Het vraagt om specifieke vaardigheden alsmede een bijbehorende attitude, namelijk het tegelijkertijd uitoefenen van 3 rollen, te weten Manager, Verander/Project Manager en Consultant.

Lees verder….

Voordelen van IT Outsourcing

IT-outsourcing heeft een aantal voordelen die voor veel organisaties de redenen vormen om hun IT uit te besteden.

Dat kan gaan van het verplaatsen van hun IT infrastructuur naar een Datacenter tot het volledig uitbesteden van de IT infrastructuur en alle bijbehorende beheer(s) diensten.

Bij alleen het verplaatsen van de IT infrastructuur staat deze in een geconditioneerde ruimte, goed beveiligd en op afstand te benaderen. Nadeel is, dat de eigen organisatie nog alle beheer taken moet uitvoeren en daar capaciteit/personeel voor moet hebben.

Lees verder….