Invictus Green ICT Solutions is gespecialiseerd in het inrichten van IT Governance, IT Regie en IT Portfolio Management in organisaties.

Invictus Green ICT Solutions levert tevens diensten als Proces Management en Verander Management, die allen gerelateerd zijn aan het efficiƫnt functioneren van een organisatie of onderdeel ervan.

Vanuit Procesmanagement zorgen wij ervoor, dat alle nodige processen en procedures binnen een organisatie aanwezig zijn en op de juiste wijze zijn ingericht en functioneren. Heldere processen zorgen voor een efficiƫnte dienstverlening en optimale inzet van uw resources.

Daarnaast zijn wij zeer deskundig op het gebied van Outsourcing van IT diensten vanuit een gezamenlijke keuze bij een leverancier selectie. 

Daarbij is onze expertise op het gebied van Contract & Service Management zeer handig en aanvullend.

Ook los van eventuele Outsourcing zijn wij uitermate deskundig in het beoordelen of opstellen van contracten voor klanten en/of leveranciers.

Vanuit de Service Management expertise zorgen wij ervoor, dat alle afspraken met uw leveranciers duidelijk zijn vastgelegd en voldoen aan uw eisen/verwachtingen. 

In het geval van Outsourcing van uw IT diensten kunnen wij de IT Regie organisatie vormgeven en ervoor zorgen, dat u volledige governance hebt en houdt over uw IT infrastructuur.

Waar nodig kunnen wij desgewenst expertise in uw IT organisatie inzetten in de vorm van tijdelijke inzet via Interim Management.

Nog even samenvattend leveren wij de volgende diensten :

  • IT Governance
  • IT Regie organisatie
  • IT Portfolio Management
  • Proces inrichting en verbetering
  • IT Outsourcing advies en begeleiding
  • IT Contract & Service Management
  • IT Management diverse functies

Kijk voor een specifieke beschrijving van onze diensten onder de 6 separaat beschreven diensten.

Maak een afspraak voor een vrijblijvend gesprek gebruik de contact button of mail: info@invictus-ict.nl