De kwaliteit van het onderwijs is in de afgelopen jaren achteruit gegaan en Nederland heeft binnen Europa daarmee een slechte positie gekregen als het gaat om de organisatie en het niveau van ons onderwijs stelsel. Met deze constatering wordt er binnen de overheid en binnen de onderwijs sector gekeken op welke wijze en met welke aanpak de sector weer terug kan komen op het gewenste niveau.

Daarbij speelt de aanpak en ondersteuning vanuit de IT in deze tijd van innovatie een hele belangrijke rol, mede omdat IT niet meer weg te denken is in het onderwijs.

Invictus helpt onderwijsinstellingen om grip te krijgen in hun IT organisatie door verbeteringen te realiseren in structuur, procedures en processen. 

Wij zorgen voor inzicht en overzicht in de complexiteit aan informatie, die onderdeel is van en gekoppeld is aan het IT-portfolio van de onderwijs-organisatie. 

Op deze wijze faciliteert Invictus onderwijs organisaties in het efficiënt kunnen uitvoeren van onderwijsprocessen in overeenstemming met de vastgestelde strategie.

Categorieën: Nieuw